allnews-epirus

Έφυγε η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Βασιλική Μαλάμου - Μήτση


Στερνό αντίο αύριο στις 11 το πρωϊ στην Περίβλεπτο, σε μια αξιόλογο επιστήμονα  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που έχασε την μάχη με τον καρκίνο....
Πρόκειται για την Βασιλική Μαλάμου - Μήτση, για πολλά χρόνια καθηγήτρια της  Παθολογικής Ανατομίας,στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου μας.  
Ο θάνατος της Βασιλικής Μαλάμου - Μήτση, σκόρπισε την θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ συνάδελφοί της, φοιτητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την επιστήμονα που είχε μια έντονη επιστημονική δραστηριότητα, ευρέως αναγνωρισμένη. Η επάρατη νόσος δεν της επέτρεψε να την  συνεχίσει...

Μετά την Εξόδιο Ακολουθία στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου, η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο της Άρτας.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


"Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο της Ομότιμης Καθηγήτριας του Τμήματος Βασιλικής Μαλάμου-Μήτση.
Τα μέλη του Τμήματος εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου και εξαίρετης γιατρού και επιστήμονα.
 Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 9-1-2018 και ώρα 11:00 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβλέπτου Ιωαννίνων".


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ ΤΖΟΥΦΗ

Η Βασιλική Μαλάμου - Μήτση, μια ξεχωριστή γιατρός και ακαδημαϊκή δασκάλα, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μια μάχη που έδωσε η ίδια αμέτρητες φορές και με επιτυχία, για λογαριασμό των ασθενών της.
Η απώλεια για τη μαχόμενη Ιατρική, για το Πανεπιστήμιο, την κοινωνία των Ιωαννίνων, τους συναδέλφους, φοιτητές και φίλους, είναι μεγάλη και επίπονη.
Η αγαπημένη μας Κική υπήρξε πολύτιμο και δυσεύρετο υπόδειγμα επιστημονικής πληρότητας και επαγγελματισμού, ευαισθησίας, αξιοπρέπειας, προσφοράς και σεμνότητας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τους αγαπημένους της.

Μερόπη Τζούφη
Βουλευτής Ιωαννίνων (ΣΥΡΙΖΑ)

Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδονευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη